Вебінар «Виявлення сторонніх тіл у процесах м’ясопереробки»

Тит 1

30 липня 2021 р. заст. зав. відділу інформаційного забезпечення, стандартизації та метрології, к.т.н. С.Б. Вербицький взяв участь у вебінарі «Виявлення сторонніх тіл у процесах м’ясопереробки».

Вебінар було організовано редакцією професійного видання м’ясної промисловості «Саrnetec» (м. Чикаго, США), провів захід редактор «Саrnetec» Андре Суючуко. Основну доповідь на вебінарі зробила фахівчиня у галузі харчової промисловості Марія Фернанда Хіменес Сото (Мексика), яка охарактеризувала джерела появи та номенклатуру сторонніх включень у сировини та готовій продукції м’ясної промисловості, методичні підходи до аналізу ризиків щодо сторонніх включень, значення контрольних точок цих включень у рамках систем HACCP м’ясопереробних підприємств.

Актуальна інформація, отримана у ході вебінару «Виявлення сторонніх тіл у процесах м’ясопереробки», є цінною для фахівців ІПР НААН, оскільки тематика детектування та вилучення сторонніх включень на харчових виробництвах, стандартизації зазначених процесів активно розробляється у наукових дослідженнях нашого інституту.

Тит 2

 

тит 3